NYT JOB

JEG 2.3

2808

JEG tænker at I måske kunne tænke jer at høre, hvad JEG egentlig går og laver… Måske..

JEG trådte i mandags i jordens største hundelort, grundet begejstring over at min cykel ikke var blevet stjålet efter jeg efterlod den inde i byen under Gay Parade og højskole-tam-tam… JEG er virkelig blevet god til at klippe mit pandehår selv… JEG har forlængst opgivet at få en bare nogenlunde kulør denne sommer, og ser nu frem til en lang vinter hvor jeg vil se fuldstændig gennemsigtig og syg ud… JEG kan ikke huske skuespilleres navne eller ca alt der har med tal at gøre… JEG kan til gengæld stortset samtlige disney-sange udenad… JEG har fået mig det skønneste tøj fra Kokoon, hvor jeg har arbejdet i deres pop-up butik i hele august, og har nu næsten svært ved ikke udelukkende at gå i silke… JEG har gjort det uundgåelige, dét som jeg har været ved så mange gange før, men altid har stoppet mig selv i. Indtil i mandags (ja, samme mandag som jeg trådte i lorten): Gnidet neglelak-fjerner ind i mit øje, da jeg troede det var make-up fjerner… JEG synes den slags svier… JEG synes at disse bukser fra Weekday er for svedige… JEG vil anbefale jer at tage ud på PostBox, hvis i befinder jer i København, der kan man nemlig købe mine og en masse andre designstuderendes prints her i august måned, hos PaperMatters. Og så er det bare et virkelig dejligt sted (link)… JEG lytter fortiden en masse til Nas, Lana Del Rey og Whitney… JEG har købt en stor cowboy-kaktus i superbrugsen til noget alá 180 kr og en Panini toster med mine romies til 199 kr i Kvickly.

 

 

2 COMMENTS

 • Smilla

  Kære Caroline

  Jeg har i længe nydt at følge med på din blog. Jeg tænkte på, om du på et tidspunkt vil henvise til de blogs som du selv følger?

  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alle Disneysange er også limet fast i min hjerne :D

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT JOB