3 OPTURE I EN NEDTURS EKSAMENSPERIODE

BACK TO REALITY

realityJeg er efter mit livs længste bad og 11 timers søvn, ved at blive til et menneske igen. Roskilde Festival var god ved mig. Efter en lang og hård eksamensperiode, var en uges fest med nogen af mine bedste venner helt ideal.
Nu er jeg tilbage til i København og klar til at imødekomme verden igen.
Jeg har med vilje ladet min sommerferie stå åben, i håb om at både at kunne slappe af, få blogget en del, være impulsiv, ordne nogle personlige projekter, samt forhåbentlig at finde et job ved siden af mit studie.

I morgen tager jeg hjem til Fyn for at se min familie og mine 2 veninder som jeg har måtte være foruden alt for længe. Jeg glæder mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 OPTURE I EN NEDTURS EKSAMENSPERIODE