PÅ DET SENESTE HAR JEG...

3 OPTURE I EN NEDTURS EKSAMENSPERIODE

heartstone1. Filmen HEARTSTONE, som jeg i sidste uge var inviteret til forpremiere og morgenmad til. Filmen har vundet publikumsprisen til CPH filmfestival, og med god grund!
Jeg havde inviteret min veninde Maja med, som måtte hulke sig igennem halvdelen af filmen, og jeg selv, der også måtte fælde en diskret tåre.
Filmen forgår i en lille Islands fiskerby, og er især båret på stemninger frem for handlinger hvilket gør den helt vildt stærk og så smuk. Anbefaler klart en tur i bio og se Heartstone, især nu når det danske sommervejr, ikke rigtig har lyst til at være sommervejr.

seng2. At jeg om under en uge (på onsdag kl. 14.15!!) har SOMMERFERIE! Og at den nærmest er fuldstændig uplanlagt. DOG vil jeg nok gøre mig klogt i, at finde mig et lille sommerferie-job, der kan hjælpe min studietur til New York lidt på vej, efter sommeren..

paper3. SIDST, men nok allerstørst er nogle af mine tryk kommet op på nyopstartede PaperMatters.dk som jeg har indgået et samarbejde med – Et samarbejde jeg er ret stolt af at være en del af.
PaperMatters bygger på ideologien om, at give plads til nye, unge designstuderende – som jeg selv – og bryder samtidig med mange andre store plakatshops, hvor masseproduktion er en selvfølge.

– Jeg håber virkelig i vil tjekke deres fine site ud her!

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE HAR JEG...