PÅ DET SENESTE HAR JEG..

GUIDE: SÅDAN UNDGÅR DU AT GÅ BARFODET HELE SOMMEREN

20sko//SPONSORERET AF ASOS//

1. WAREHOUSE. | 2. ASOS. | 3. NIKE. | 4. DUNE. | 5. WAREHOUSE. | 6. MANGO. | 7. ASOS. | 8. ASOS. | 9. SOL SANA. | 10. ASOS. | 11. ASOS. | 12. ASOS. | 13. ADIDAS. | 14. ASOS. | 15. DR. MARTENS. | 16. WAREHOUSE. | 17. ASOS. | 18. PARK LANE. | 19. ASOS. | 20. NEW LOOK.

Uanset hvor mange sko jeg føler jeg har købt til mit forår/sommer -skoskab (sådan et har alle jo), sidste sæson, så føler jeg altid at jeg ikke har noget som helst der ligner sko, når vi når til forår og sommer. Det er ligesom om de bare forsvinder. Hvert år. Pist væk fra jordens overflade, som om de aldrig har eksisteret.

HVIS nogen af jer, skulle sidde i samme smertefulde situation, finder i ovenfor min lille, 20-vinget guide til, hvordan man kan undgå at rende barfodet rundt, igen, denne sommer.
Det var så lidt.

1 COMMENT

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE HAR JEG..