LATELY #6

SOUNDS I LIKE 3.0

musiiikLINKS // CHILDISH GAMBINO – Redbone. | FUGEES – Fu-Gee-La. | LONDON O’CONNER – Nobody Hangs Out Anymore. | ALLAH-LAS – Catamaran. | SEVDALIZA – Human. | ACTIVE CHILD – You Are All I See.

Nyt til din forældede playliste. Eller det vil sige, meget af overstående er sådan set ikke nyt, men muligvis nyt for jer, eller også et virkelig godt genhør – Det lover jeg.

Jeg havde personligt ikke lyttet til Active Child i alt for lang tid, og stødte fornylig igen på dem, på vej hjem i bussen. Deres album You Are All i See er så smukt og nærmest terapi for sjælen. Helt sikkert et af mine all time yndlings album.
Derudover er jeg faldet over den smukke pop-eksperimenterende-elektroniske sangerinde Sevdaliza, der udover at være virkelig cool, også laver nogle ret svedige musikvideoer.

Hertil synes jeg at du skal forkælde dig selv med:
Childish Gambino’s
Redbone, som gør det umuligt for dig at sidde stille på en stol. Allah-Las hvis du er til en lækker Indie. Nostalgi og håndtegn til Fugees fra 90’erne. Sørgmodige toner fra London O’Conner samt hans hertil alt for pæne musikvideo til ‘Nobody Hans Out Anymore”.

Velbekomme.

Find flere lyde jeg kan lide i kategorien HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY #6