PINK VINTAGE KIMONO

+ og –

plusminus

+ // Jeg er langt om længe begyndt at træne igen. Efter jeg sidste sommer løb halvmarathon i Aarhus, er det gået ned ad bakke. Jovist jeg har forsøgt at komme ud og løbe ca. en gang om ugen, og da dette over ingen omstændigheder er lykkedes, har jeg meldt mig ind i et fitnesscenter. Det har indtilvidere lykkedes mig (nogenlunde) at få lettet min røv ca. 2 gange /ugen. 3 gange om ugen ville være for vildt, men gud hvor er jeg altså også bare evigt træt for tiden.

+ // Havde sidste uge et virkelig spændende møde med et virksomhed, som jeg ikke heeelt vil afsløre for jer endnu. I know, ikke en særlig sigende +’er, men det kommer!

+ // Grillen Nørrebro. Jeg havde i weekenden fornøjelsen af at have besøg af 2 virkelig gode veninder fra min højskole. Efter en glad aften ude med gode højskolevenner fredag, gik vi lørdag ved middagstid så målrettede som vores kroppe nu var i stand til, mod Grillen Nørrebro, på Nørrebrogade og fik os hver en gigantisk burger med fritter og cola. Rigtig god beslutning – og igen, rigtig god beslutning, den med fitnesscenteret.

// Det er dyrt at have venner på besøg der normalt ikke bor i København – man er jo nødt til at vise dem alle de gode madsteder samt gode steder at gå ud, right?.. Måske jeg bare skal ønske mig penge til min fødselsdag her til slut marts..

// Min ene kaktus er afgået ved døden.. KAKTUS..
Hvordan kan man have så anti-grønne fingre som jeg?

// Dette kan både anses som et + og et -, men i forhold til min plan om at forsøge at leve en anelse sundere samt ambitionerne om de 2-3 gange træning om ugen, så er det altså pisse nedern at verdens største slikbutik er blevet min nye nabo.

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINK VINTAGE KIMONO