WANNA WEAR: GRLPWR

U INSPIRERET

img_0015Jeg har de seneste dage været lidt stille og tom for ord her på bloggen. Og selvom jeg har tænkt på at poste noget næsten dagligt, er det ligesom om at jeg ikke rigtig har haft noget at sige – ikke været inspireret.
Jeg fortæller mig selv at det må være fordi jeg bruger al min kreativitet på mit studie, hvor vi lige nu har et forløb omkring at eksperimentere med materialer.
I forløbet har jeg blandt andet lavet marmorering, som i kan se på “rammen” ovenfor. Måske jeg skulle lave et indlæg om, hvordan det forgår – det er nemlig virkelig sjovt som i kan se her.

Hvis I har andre idéer til nye indlæg, så inspirer gerne min uinspirerede hjerne, enten i kommentarfeltet eller på min mail carolinevang@hotmail.com.
Kys.

2 COMMENTS

  • Jeg ville elske at høre mere om dit studie! måske også fordi det lidt er mit drømmestudie haha

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • K

    Hej smukke Caroline!
    Jeg står i den situation, at jeg ikke ved om jeg skal vælge Krabbesholm eller den skandinaviske designhøjskole. Har du nogle “for og i mod” på hver især? Derudover kunne det være fedt at høre, hvorfor du valgte at studere på KADK og ikke DMJX? En masse spørgsmål herfra, men ikke desto mindre håber jeg, at du vil svare på dem! Ha’ en super dejlig dag

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WANNA WEAR: GRLPWR