BEST OF ASOS + RABATKODER

LATELY #5

latelyfynPÅ DET SENESTE HAR JEG:

1. Besøgt Charlottenborg Kunsthal, for at tage et kig på forårs-udsudtillingen, som alle har kunne været med på at bidrage med deres kunst til, via en ansøgning. Hvis du ikke har set udstillingen endnu, er den en eftermiddag værd. Hvis ikke du kommer forbi Charlottenborg, har IDoArt lavet et meget godt review af udstillingen her.

2. Forsøgt mig at arbejde i animationsprogrammet Cinema 4D, VIRKELIG en tidssluger hvis man vil lære programmet rigtigt at kende. Indtilvidere er jeg kommet  (link) langt.

3. Set min kaktus blomstre – og den gør det skam endnu! Samtidig har jeg dog formået at slå min lille kaktus ihjel..

4. Besøgt min familie og lille hund hjemme på fyn. Så dejligt at spendere en weekend i familiens lag, blive forkælet og ikke mindst bare det at se dem igen.

5. At komme hjem til fyn betyder også loppemarked, for min mors og mit vedkommende. Jeg fandt dog ikke noget denne gang, andet end DE HER 2 VIRKELIG fantastiske plader/covers af Jose Feliciano og Heino. Måtte eje dem, og anskaffe mig en pladespiller.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEST OF ASOS + RABATKODER