FKA TWIGS X NIKE

VELOUR KIMONOEN

img_076032301Indeholder sponsorerede links:// Kimono: & OTHER STORIES. | Earrings: VINTAGE. | Jeans: ASOS. | Boots: DR. MARTENS.

Siden jeg så denne Kimono/kjole for første gang, vidste jeg at den skulle blive min. Det kom dog lidt i karambolage med min idé om, ikke at bruge penge på tøj eller lign. i løbet af januar, for ikke at falde i januar-udsalgs-fælden. DOG fandt jeg den forleden nedsat med 70%, og da jeg oven i hatten havde et gavekort der kunne dække de sidste 30% af kimonoens pris, var det nærmest lov, at den skulle med mig hjem.

2 COMMENTS

 • Ej, den er da noget af det fineste! Var der mange tilbage?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • CAROLINE VANG

   Ja den er! Der var stadig en del stykker til bage i str. 34 og 36, da jeg var der inde i sidste uge :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FKA TWIGS X NIKE