BABY-PINK AND AN OVERSIZED BLAZER

9 THINGS YOU WILL NEVER SEE ME WEAR:

nev

1. Dunjakker med pelskrave på hætten, alá Canada Goose som alle gik i engang.

2. Lilla, sådan ret generelt. Man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig, men jeg tror aldrig jeg er faldet for et stykke tøj og tænkt “gid den fandtes i lilla”.

3. Lavtaljede bukser. Jeg er og bliver en højtaljede-bukser-kind-of-gurl. Bare tanken om ubehaget ved et par lavtaljede bukser, gør mig dårligt tilpas.

4. Leggins, et traumatisk folkeskoleminde.

5. Kielhæl støvler, endnu et lettere traumatisk teenage-minde.

6. Ralph Lauren, som i skjorter, pullovers, alt. Ikke at jeg har noget imod den kære Ralph, og jeg synes faktisk at nogle mennesker rocker det ganske godt, men jeg kunne ALDRIG se mig selv i en lyseblå Ralph.

7. Moonboots. No words needed.

8. Stjerner. Stjerne-accessories, stjernemotiver som print på tøj, alt med stjerner.

9. En bolero.. Havde vi ikke alle sammen en omkring konfirmationstiden? Og skulle vi ikke bare lade den blive ved det minde?

I må meget gerne, nej.. I SKAL pege fingre af mig og grine ondskabsfuldt, når jeg en dag poster et outfitbillede af mig iført lavtaljede bukser, Moonboots, en Ralph Lauren skjorte med en bolero, samt stjerne-øreringe i begge øre.
Please do!

Læs her hvad I heller aldrig vil se mig i.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABY-PINK AND AN OVERSIZED BLAZER