NEW IN: VINTAGE EARRINGS

SINCE I MOVED HERE..

kbh+Siden jeg flyttede til København, for lidt over 3 uger siden, er der sket en hel, hel masse. Faktisk kan jeg slet ikke forstå at det kun er lidt over 3 uger siden jeg rykkede ind.. Alt dette vil jeg forsøge at give jer (og også lidt mig selv), et indblik i.

1.// Mine smukke venner fra Den Skandinaviske Designhøjskole og jeg, til Give and Take gallery, aftenen hvor jeg flyttede ind. Jeg føler mig så priviligeret allerede at have det netværk jeg har her nu, samt at starte på en skole, med ryggen fuld af gode mennesker, fra min højskole.

2.// Da hverken min roomie eller jeg er fra København, måtte vi fra første uge ud og være turister i egen by, samt ikke mindst prøve at finde lidt rundt. København er så smuk.

3.// Skønt vejr og skønt selskab kalder på tapas i gården.

4.// I sidste uge startede vores rus-uge på KADK, hvor man virkelig var død og kvæstet hver dag man kom hjem; Øl, nye mennesker og et helt nyt sted. I løbet af ugen var vi bl.a. på Champange Cruise, rundt i kanalerne, det var SÅ sjovt.

5.// Weekenden gik så endelig til Lolland, hvor vi legede Harry Potter fra fredag – søndag. En tur tutorerne havde arrangeret, og som virkelig var så gennemført. Tror dog heller aldrig at jeg har været så træt i mit liv som da jeg kom hjem i søndags.. Det er hårdt at være på rustur!

6.// I mandags startede vi så for alvor op, på visuel kommunikation. Det har virkelig været skønt at komme igang, se dem man skal læse med og ikke mindst bare at få sit bord. Det er stadig ikke gået helt op for mig at jeg faktisk er kommet ind på mit drømmestudie, men forhåbentlig gør det det, inden vi om 5 uger allerede skal have vores første eksamen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: VINTAGE EARRINGS