ACNE // EMOJI

JEG 1.9

jeg19+

Jeg tæller dage, til jeg flytter til københavn, i dag er der 12 dage til. Jeg burde sortere mit tøj hårdere, jeg får aldrig plads til alt det i lejligheden. Jeg er åndssvagt træt i dag og vil bare sove, se ligegyldigt fjernsyn og så sove igen. Jeg har 3 bæltetasker. Jeg bruger sjældent bæltetasker. Jeg har længe troet at min livret var Chili Con Carne, men jeg har på det seneste fundet ud af, at det altså er Risotto. Jeg glæder mig så meget til at starte på skolebænken igen, efter 2 års ‘pause’. Jeg bliver virkelig nødt til at rejse mig fra min seng snart.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ACNE // EMOJI