THE CAMI DRESS

(CHEAP) CASUAL LEATHER CROSS BODY

asosbagSponsoreret link// Bag: ASOS, 250 KR.

Som jeg skrev i et tidligere indlæg, manglede jeg desperat en smuk, casual (og ikke mindst billig) hverdagstaske til at have over skulderen med det vigtigste lir. Først var jeg overbevist om at det skulle være en af disse fra Calvin Klein Jeans, men da de var udsolgt på meget kort tid, måtte jeg finde mig et alternativ! Det gjorde jeg så, og endda et endnu billigere et af slagsen!
Tasken er fra Asos, og er alt det jeg ledte efter – ikke mindst billig, og så endda i læder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE CAMI DRESS