7 INSTAGRAM ACCOUNTS TO FOLLOW

HVAD JEG TÆNKER, NÅR JEG LØBER

For lige omkring en måned siden udsatte jeg min krop for et halvmarathon, på trods af at jeg aldrig har været “en rigtig løber”. MEN på trods af en til tider lidt ustabil træning op til (grundet optagelsesprøver og højskolelivet generelt), fik jeg kæmpet mig igennem de 21 km. uden at stoppe eller gå (hvilket var mit mål nr. 1), og med en tid 10 minutter under det, jeg havde regnet med.
Alt var godt, men så kom der lige en North Side Festival, en masse farvel-fester på højskolen og oven i dette en uge på Roskilde…. Det kan tælles på 2 fingre hvor mange gange jeg har været ude og løbe siden da, men i morges skete det altså.
Og gud hvor jeg hader det. Og gud hvor jeg elsker det.

I morges løb jeg 6 km. og herunder har jeg prøvet at beskrive, hvilke tanker der går igennem mit hoved under sådan en løbetur. Det der med “at man for alle tankerne væk når man løber” må virkelig være en skrøne – Mine tanker bobler rundt i mit hoved når jeg løber.


1 km// “Det går jo nemt. Dygtige ben, jeg er flyvende idag”


2 km// “Jeg kunne virkelig godt spise sushi snart.”


3 km// “Det er allerede hårdt og jeg er kun halvvejs. Jeg klarer aldrig den her bakke.”


3,5 km// “… Hvorfor gør man det her mod sig selv”


3,7 km// “Jeg skal virkelig tage mig sammen. Jeg har gjort langt hårde ting end det her.”


4 km// “STARTED FROM THE BOTTOM NOW I’M HERE. Nu går det nedad, go go go go! JEG ELSKER BARE AT LØBE!”


5 km// “En hel km hjem. Og det går op ad bakke. Nej, nej, nej. Stop.”


5,2 km// “Aldrig har 1 km været så lang. Måske er der noget galt med min Endomondo? Måske har jeg i virkeligheden løbet 10 km, måske har jeg bare ikke haft noget internet.”


5,4 km// “Åh nej, mennesker jeg kender. Act cool og styr dit åndedræt.”


5,6 km// “JEG KAN SE MIT HUS. SPURT, SPURT, SPURT, SPURT!”


6 km// “Fy forsatan. Hvordan har jeg nogensinde, aka. for en måned siden, kunne løbe 21 km? Jeg skal virkelig tage mig sammen igen. Og jeg skal virkelig sidde ned. Nu.”

3 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 INSTAGRAM ACCOUNTS TO FOLLOW