SÆLGER UD

6 TING JEG HAR LÆRT AF AT GÅ PÅ HØJSKOLE

lært

1. Fællesskab er nøglen til alt. Åh, jeg lyder lidt som en vaske ægte efterskoleelev, der netop har forladt sin efterskole i tåre. Men det er altså sandt, jeg vil ikke være mine nye fantastiske bekendtskaber foruden – Det er ret fantastisk hvad vi har formået at skabe det sidste halve år.

2. Gør dig umage. Med alt. Når det gælder nye projekter såvel som at møde nye mennesker – alt andet er spild af tid.

3. Vær den bedste side af dig selv. Nogen mennesker klikker man bare ikke med, men når man som på en højskole skal være sammen med mennesker 24 timer i døgnet, må man rive sig selv op og huske på, altid at være den bedste side af sig selv.

4. Gør noget. Alt kan lade sig gøre, i hvert fald på en højskole. Start noget op, brug dit netværk og deres kompetencer, bidrag selv med det du kan – og gør noget!

5. Det skal nok gå. Under optagelsesprøverne, hvor vi alle var lidt i panik havde jeg en fantastisk lære der huskede os på, at det hele nok skal gå – At der er en mening med alt hvad der kommer til at ske, og de mennesker vi kommer til at møde, hvilket virkelig er en skøn og beroligende tanke.

6. Sidst men ikke mindst: Det er SÅ FUCKING HOT at gå på højskole.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÆLGER UD