FOR A SPECIAL OCCASION

8 TING DU IKKE FINDER I MIN GARDEROBE

nevereverpictures | TUMBLR.

1. STATEMENT T-SHIRTS// – som ikke passer. Jo, til den helt rigtige, med den helt rigtige tekst, men ikke ‘NO FILTER’ eller ‘I BROKE THE INTERNET’.. No u didn’t. Eller når folk har en band t-shirt på, hvis band de ikke kender (jeg ville ønske jeg havde set Star Wars så jeg kunne ifører mig alle de seje Star Wars t-shirts som findes lige nu).

2. ‘SNEAKERS’ MED HÆLE// Sneakers er sneakers og sneakers er flade, leave it there.

3. PRIKKER// Hermed ikke sagt at alt prikket tøj eller accessories er dumt tøj eller accessories, og prikker er som sådan også fine, men jeg tror ikke at jeg har haft noget prikket siden børnehaveklassen. Jeg skylder en citronmåne, til den der kan bevise jeg tager fejl.

4. HVIDE BUKSER// Jeg gad godt eje et par helt hvide denim bukser, men selvom jeg gjorde ville jeg nok aldrig iføre mig dem. Jeg er og bliver en sort-buks-kinda-gurl. Mind mig om, aldrig at bruge ordet ‘buks’ igen.

5. KNICKERS// I særdeleshed aldrig i beige eller armygrøn med bindebånd. Just don’t go down that road.

6. VESTE// Man skal aldrig sige aldrig, og jeg havde faktisk engang en denim vest, jeg var ret glad for, men for mig er veste altså lidt en svær ting.

7. LEGGINS// Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skulle bruge dem til. Hvis jeg en sjælden gang har kjole eller nederdel på, er jeg helt klart til strømpebukser, som netop ikke ville begrænse mig på valg af fodtøj dertil.

8. BEIGE// Jeg er ret sikker på at jeg ikke ejer noget i beige. Som sådan er beige jo egentlig smuk, især i form af lys læder, men når jeg shopper er det aldrig rigtig beige der fanger mine vidtstående øjne, åbenbart.

 

Jeg beordre jer hermed også til at grine højlydt og pege med alle jeres ti fingre, når I en dag ser mig i armygrønne knickers med bindebånd, en prikket vest og converse ’sneakers’ med hæl.

God onsdag!

3 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOR A SPECIAL OCCASION