OLD GOLD

VENINDER

veninderKender I det, når man holder så meget af nogen mennesker, at man føler at man ikke kan vise dem det nok?
Sådan har jeg det særligt med mine veninder for tiden.
Jeg er en heldig kartoffel og har en hel håndfuld tætte veninder, som kender mig mindst lige så godt som min nærmeste familie gør.
For tiden går to af dem igennem en hård tid, og udover at jeg kan mærke at det virkelig påvirker mig, så hopper jeg rundt på mine tæer for at finde ud af hvordan jeg virkelig kan vise dem, at jeg holder af dem og tænker på dem.
Ikke at jeg ikke tror at de ved det. Det ved jeg at de ved, men så længe jeg ved at de ikke er på toppen, har jeg svært ved at slappe af.
Det er forfærdeligt, men samtidig utrolig bekræftende.
Jeg holder så frygteligt meget af dem
Kender I det?

1 COMMENT

  • Malene

    Kender det alt for godt! Nogen af mine veninder går igennem en kæmpe sorg i øjeblikket. De mistede deres far efter et meget kort sygdomsforløb. Det har gjort mere ondt på mig end jeg lige gik og troede, at det kunne. Det har været ganske forfærdeligt at se dem være så kede af det igennem sådan en sorg. Min veninde og jeg sprang til på deres arbejde (lokalsamfund længe leve) og vi er nogle stykker, som hjalp dem med at passe hus, mens de var på sygehus. Det har de virkelig værdsat meget. Jeg har erfaret, at man bare ikke kan gøre det store udover at holde deres hånd og lytte til, hvordan de har det.. Klem til dig. Håber dine veninder hurtigt kommer på benene igen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OLD GOLD