SUNDAY

JEG 1.0

jeg15+Picture: MY INSTAGRAM @carolinevang.

Jeg har købt 9 l. vin og håber på en god sommer. Jeg er pinligt excited over 3 sæson af Orange Is The New Black. Jeg har aldrig drukket så meget kaffe, som jeg gør i disse dage. Jeg er overvældet og glad over at have fundet en ny kanal, der næsten er bedre end Animal Planet – Nat Geo WILD. Jeg vil gerne læse nogle flere bøger, men så kom tredje sæson af Orange Is The New Black. Jeg kan ALTID spise is, hvilket er farligt da jeg på mit job er omgivet af, ja, is. Jeg synes Abbey Lee er fantastisk smuk. Jeg har fede finger-led, grundet utallige forstuvninger på håndboldbanen. Jeg synes der er EN EVIGHED til jeg for svar fra studiet, men forsøger ikke at bryde min hjerne med det.. EN EVIGHED. Jeg har mistet meget for vingummi gennem årene, men er kæmpe lakrids-fan. Åh, lakrids-is. Jeg skal i børnehave i morgen, og jeg glæder mig til at se alle mine børnehave-børn.

2 COMMENTS

 • Babette

  Det med hensyn til store finger led pga håndbold kender jeg alt for godt. Det væreste er at mine finger generelt er meget tynde og så mine led er ti gang større

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie M. Kirkeby

  Jeg 0.1, syntes at du er ualmindelig smuk at se på.
  Og, Jeg 0.2 syntes at disse indlæg er mega hyggelige

  oo

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY