10 FAVORITES FROM ASOS

“HVOR VILLE DET DOG VÆRE FORFÆRDELIGT AT MØDE HAM, MAN SKULLE LEVE RESTEN AF SIT LIV MED, NU”

manJeg tog fornylig kontakten op med en barndomsveninde, hvis venskab jeg havde forsømt i næsten et helt år. Det var skønt. Det var gamle minder, det var voldsomme grin og det var vores tætte snakke, som var der ikke var gået 3 dage siden vi havde snakket sidst.
Det er sært, når man plejer at kende en persons dagligdag og verden, og ugentligt bliver informeret om de seneste byture og det nyeste slader, til pludselig ikke at vide hvad der forgår i vedkommendes liv.

At falde fuldstændig i hak igen, efter blot en telefonsamtale, efter knapt et år, må siges at være ægte venindeskab.
Jeg er heldig at være omfavnet af tætte veninder. Jeg giver dem alt af mig selv og de er sammen med min familie dem der kender mig aller bedst.

Under min lange snak med min barndomsveninde, kom vi selvfølgelig også omkring det der emne, kærlighed.
Jeg bliver af og til spurgt om det med kærligheden i kommetarfeltet eller på min mail, og selvom det er et emne jeg helst vil holde fra bloggen, så synes jeg min venindes ord er ret meget efter min mund, som jeg går og har det:

“Hvor ville det dog være forfærdeligt at møde hám, man skulle leve resten af sit liv med, nu”.

Det er muligvis de færreste piger der har det på denne måde, og som gerne vil finde hám, the one and only. Og det er skam skønt at have en kæreste, det er skønt at have en at se film og putte med hele søndag morgen.
Men gud hvor giver jeg min veninde ret. Jeg er 20 år gammel, og er bestemt ikke klar til at skulle settle down, med de 3 v’er: villa, vovse og volvo.
Det kan desideret give mig åndenød.

Måske jeg har det anderledes om bare et år, men lige nu har jeg har en masse ting jeg skal nå at opleve med mine veninder, mine venner, en sjov sommerflirt og ikke mindst på egen hånd.

7 COMMENTS

 • A

  Kan godt følge din tankegang. Men tror nu mest det er en trøst til sig selv fordi man er single. Livet med den eneste ene udelukker jo ikke alle veninderne, de vilde byture og festivaller. Hvis man har fundet sin eneste ene, kan man sagtens have det sjovt alligevel. Tænk sig at være på festival i en hel uge med sine veninder, og når man kommer hjem søndag og er helt smadret har man HAM at tilbringe dagen med.

  Det er fantastisk <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  AMEN!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Man kan sagtens møde ham nu, men ikke nødvendigvis være i relation med ham, andt end som venner ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Hej Caroline,
  Hvordan laver du dine ‘collager’ med billeder? I hvilket program?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Har det på samme måde, meeeen jeg har “desværre” bare mødt ham ;-) Det er så skræmmende og fantastisk på samme tid, at møde en som man kan se sig selv med mange år frem, når man står med studenterhuen på og skal ud og se hele verden. Men sådan blev det, og nu kan jeg se verden med ham. Hold fast i ham hvis du er så heldig at finde ham nu, og NYD det indtil da

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Præcist som jeg har det. Mine veninder forstår mig ikke, men altså.. Hvor ville det dog være kedeligt! Har det SÅ godt som single ligenu, så meget skal opleves og prøves af – og denne stil får forhåbentlig lov at fortsætte nogle år frem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louie

  Tak, Caro – for dine få men rammende ord. Følelsen rammer plet.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 FAVORITES FROM ASOS