THINGS & STUFF //JUNE

FESTIVAL ESSENTIALS

festival
CONTAINS AFFILIATE: 1. RAINS regnponcho. / 2. ADIDAS top. /3. ADIDAS bucket hat. / 4. AMERICA APPAREL bumbag. / 5. Tyggegummi. / 6. ASOS shorts. / 7. EVA NYC tørshampoo. / 8. ASOS bumbag. /9. HUNTER gummistøvler. / 10. HAWAIIAN TROPIC læbe faktor 25. / 11. Dåsemad / 12. HAWAIIAN TROPIC aftersun. / 13. VERSACE deodorant. / 14. ASOS cape. / 15. &OTHERSTORIES bikini top. / 16. &OTHERSTORIES bikini bottom. / Hovedpine piller. / 18. BIRKENSTOCK sandaler. / 19. TRINES WARDROBE eye roll-on. / 20. CLEAN perfume. / 21. RAY BAN solbriller. / 22. NIKE sneakers.

Jeg starter om et par ugers tid ‘min festivals uge’, med først et smut forbi Tinderbox og dernæst min tredje tur på Roskilde. Jeg glæder mig virkelig. Der er altid en hel eventyrlig stemning på festivals, som man normalt ikke finder her i landet. Folk er anderledes, jovist, folk er beruset, men festivals gør virkelig noget ved folk. I år skal jeg bl.a. have min veninde Ditte med, der aldrig har besøgt Roskilde Festival før, og jeg tænker at der er flere af jer der ude, der måske skal på festival for første gang, så derfor har jeg lavet en lille festival-pakkeliste, der måske kan hjælpe dig lidt på vej, samt 3 gode tips, fra en snart garvet festivals-blogger (læs: mig):

– DROP MAKE-UP’EN –
Selv har jeg typisk en pudder og en concealer med, til at dække de værste tømmermænd. En læbestift og en mascara, kan gøre meget, men lad vær’ at tage hele beautyboxen med, du orker det alligevel ikke efter første-dagen. Jeg får mine vipper farvet hos frisøren inden en uge på festival.

– DROP DET HVIDE (OG NYE) TØJ –
Lad vær med at tage dine nye hvide sneakers og din sarte, men helt sikkert smukke, blonde-kjole med. Du får det ikke brugt, og hvis du endelig gør, så får du det i hvert fald ikke brugt når du kommer hjem igen…

– SPIS FRA DÅSEN –
Det er ikke rigtig festival uden dåse-mad (makrel og kippers undtaget!). Selvom der er afskyeligt meget lækkert mad af finde på de danske festivals pladser, så har jeg alligevel altid dåse-tun og dåse-majs med, til de morgener hvor man står op og er ude og stand til at fortage sig noget som helst.. Og så kan jeg bare virkelig godt lide dåse-tun og dåse-majs.

SPONSORED

Indlægget er lavet i samarbejde med Asos.com

 

 

2 COMMENTS

 • Haha jeg fik helt tydeligvis meget forkerte associationer til “at spise af dåsen”! Elsker din collage med must-haves. Jeg er virkelig ikke den store festivalgænger – har kun været på Northside, men overvejer i år at aflægge Tinderbox et besøg også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Vang

   Hahaha! Åh, ja, Kan godt se det nu..
   Jeg tror bestemt Tinderbox bliver en fest!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THINGS & STUFF //JUNE