HVISK GIVEAWAY - THE WINNER

DET SKAL JEG SE/HØRE

glæder1. MAJOR LAZER, Tinderbox. // 2. JAMES BLAKE, Tinderbox. // 3. FLORENCE + THE MACHINE, Roskilde Festival. // 4. KWAMIE LIV, Roskilde Festival. // 5. KENDRICK LAMAR, Roskilde Festival. // 6. AMY. // 7. ”SELFIE”, Brandts. // 8. FASHION NOW, Brandts.

Jeg har en hel masse labre kulturelle ting at nå, samt glæde mig til i den kommende tid, og det starter alt sammen i morgen.
I morgen starter dagen med et arrangement afholdt af Odense Kommune og Tinderbox, der har været så flinke at inviteret mig, samt andre størrer fynske bloggere med til festlighederne, på Tinderbox officielle start dag. Jeg glæder mig især til at høre James Blake samt genhøre Major Lazer, som var en FEST sidste år på Roskilde. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til at se, hvordan hele Tinderbox universet kommer til at fungere. Er sikker på at det nok skal blive stort!

I overmorgen er plannen så, at jeg i selvskab med gode venner drager mod Roskilde, for at feste, danse, være fri og glad i en uge på Roskilde Festival, for 3. gang. Her ser jeg virkelig, som i virkelig meget, frem til bl.a. at høre Kendrick Lamar, Florence + The Machine samt det nye stjerneskud Kwamie Liv.
Hvis du skal med på Roskilde og stadig ikke har fået pakket (ligesom jeg), kan du finde en lille guide til det her.

Når jeg engang kommer hjem og til mig selv igen, skal jeg helt sikkert i biografen og se filmen AMY, om smukke, dygtige Amy Whinehouse, når den kommer i biograferne d. 30 juli.

Sidst men ikke mindst, skal jeg tage mig sammen, til endelig at gå ind og få set udstillingen “Selfie – Fra selvportræt til iscenesættelse” samt “Fashion Now”, der i øjeblikket er at finde i Brandts, Odense.
Jep, som i nok har gættet, så bliver der – i hvert fald ikke den kommende uge – megen plads til lækre outfits og blogging.
But I will be back – AND I WILL BE ON THE SOCIAL MEDIAS:

Follow me:
Instagram/Snapchat: CAROLINEVANG

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVISK GIVEAWAY - THE WINNER