DET SKAL JEG SE/HØRE

BLUE MAKAW

ffffCeline Geometric. // Versace Yellow Diamond. // Balenciaga Espadrilles. // B&O Play. // Libresse. // Meotine Racoon Fur. // Jane Kønig Magnetic earings.

Der er sjældent meget glam over dén tid på måneden. Livet er generelt hårdere, mere uretfærdig og ærgerligt.
Men, men, men. Libresse har lavet nye og ret så fine tin æsker, til at gøre den der tid lidt finere, måske også lidt nemmere endda. Det ville  I hvert fald gemme bindene på en lækker måde, der gør det hele lidt mindre ærgerligt og øv. Det samme gælder for ovenstående items, der er perfekte til en træls øv-dag, eller bare en hvilken som helst dag. Det ville i hvert fald gøre mit humør helt i top. Materialistisk eller ej.
Min favorit tin æske er helt sikkert “Blue Makaw”, med det fine papegøjer print og den flotte klare gule farve. Perfekt her til  sommer og lyse sommeraftener. Jeg er hooked. Virkelig hooked.
Overstående ønsker ville gøre min tid på måneden lidt lettere, og min strand taske lidt cool’der.

SPONSORED.
Indlæg er lavet i samarbejde med Libresse.

1 COMMENT

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET SKAL JEG SE/HØRE