SUEDETTE CAPE

PUT A SCARF IN YOUR HAIR

headEr blevet ret så vild med bind-et-tørklæde-i-håret-trenden, som jeg har dyrket en del her den seneste tid. Der er en milliard forskellige måder at gøre det på, men at noget så simpelt som at binde et tørklæde i håret, kan give et look så meget – hvad enten det er et casual twist eller blot lidt farve, dét er jeg vild med.
ASOS har bl.a. rigtig mange fine bud på fine, tynde tørklæder, der er yderst velegnet, eller på fine headbands modeller, som set nedenfor.
Et andet godt tip er at gå i mormors gemmere, og finde fine silketørklæder.

PicMonkey Collage+AFFILIATE: 1. here. / 2. here. / 3. here. / 4. here. / 5. here. / 6. here. / 7. here. / 8. here. / 9. here. / 10. here. / 11. here. / 12. here. / 13. here. / 14. here. / 15. here. / 16. here.

SPONSORED
Indlægget er udgivet i samarbejde med ASOS.COM

1 COMMENT

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUEDETTE CAPE