S U N DAY

JEG… Arbejder i en børnehave

Fotografi den 15-04-15 kl. 19.43 #2+Som i ved, arbejder jeg til daglig pt. i en børnehave og vuggestue, og faktisk er der en del af jer, der har skrevet til mig om, hvordan det er at arbejde i en børnehave og vuggestue..
Da jeg jo har tavshedspligt har jeg valgt at gøre det i stil med mine andre “jeg…” -indlæg.

Jeg er blevet overordentligt god til at lege gemme, og lige så god til at lade som om jeg ikke kan følge med i fange. Jeg har fundet ud af at daglige 8 timer på en legeplads ikke er godt for min høfeber – men giver et kæmpe boost til mine fregner. Mine hjørnetænder er ikke bare lidt spidse – det er “dinosauer-tænder”. Jeg er ikke længere bange for regnorme. Jeg er genial til at lave papirs-nip-nappere, men skal virkelig øve mig på papir-flyvere. Jeg har Elsa fra Frozen hår (langt lyst hår = Elsa-hår). Jeg får dagligt sat min tålmodighed på prøve. Jeg er blevet rigtig god til at skære frugt ud. Jeg er i følge børnene ikke voksen – jeg er har hverken bil eller børn. Jeg har lært at den bedste måde at dræbe en brumbasse på, er at fælde et træ ned over den og at biler kun til er for at blære sig – løbe-cykler er the shit! Jeg er pjattet med børns umiddelbarehed og med at jeg hver dag får al mulighed i verden, for at få sluppet mit indre barn løs.
Jeg er rigtig glad for mit job.

7 COMMENTS

 • Lotte Pedersen

  Hej Caroline! Jeg vil høre om du har nogle gode råd mht at skaffe sådan et job? Jeg mangler et job fra nu og til oktober, da jeg holder et sabbatår :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Super hyggeligt og sødt indlæg! Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvordan du fik jobbet? Var det uopfordret ansøgning eller hvordan? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Vang

   Mange tak, er glad for at du kan lide det!
   Det var det nemlig, uopfordret ansøgning – nogengange kan man være heldig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Må jeg spørge, hvordan du fik jobbet? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Faymary Huish

  Må jeg spørge hvor mange penge man cirka tjener på sådan et børnehave/vuggestue job? Jeg overvejer selv at søge job i en institution i mit sabbatår, men det er meget rart hvor mange penge man tjener/hvor mange måneder man skal arbejde for at have råd til de ting man gerne vil have :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Vang

   Det er ret umuligt at sige for mig, da jeg blot er vikar og aldrig ved hvor mange timer jeg har på en måned – nogle uger har jeg fuldtid og andre uger ikke. Lønnen er selvfølgelig ikke prangende – men det kommer selvfølgelig meget an på, hvor mange timer du kan få.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

S U N DAY