LATELY ON INSTAGRAM

JEG 0.9

Fotografi den 26-05-15 kl. 15.35+Jeg er ikke så nem at stresse, men når folk lader vandet løbe fra vandhannen eller lyden af en støvsuger der bare står og køre kan virkelig få min hjerne til at gå i helt i stå. Jeg ruller aldrig mine gardiner for sommer eller forår – elsker at vågne til lyset og ikke af en dødsens alarm. Det skulle faktisk også være sundere. Jeg drømte forleden, at jeg var med i et flystyrt (set for mange flystyrt-programmer på National Geo.), sammen med en masse af de børn vi tog os af i Cape Town, og jeg måtte sammen med en fyr fra min folkeskole redde dem alle op af en stor sump. Jeg ønsker snarest at besøge Paris, og jeg ønsker snarest at flytte til København. Jeg ville ønske at jeg virkelig havde en hel klar mening om hvor jeg ville sætte mit kryds d. 18 juni, men jeg aner det ikke. Generelt set ville jeg ønske at jeg havde helt skarpe og faste meninger til to ting: Politik og vin.. Men det har jeg virkelig ikke. Jeg ville ønske at jeg kunne spille klaver.

4 COMMENTS

 • Julie M. Kirkeby

  Modsat andre, er jeg faktisk vild med at det hele står i en såkaldt “klump”. Og jeg syntes for alt i verden, at du skal undgå den klassiske “1,2,3” – i stedet evt., fremhæve/ (“fede”) første bogstav (op) i hver ny fact

  OO

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma hej hej

  Hej Caroline
  TAK FOR EN FED BLOG!
  Har lige et ønske..Det er mega forvirende at du skriver alle factsenen i en klump. Man kan ikke finde ud af hvornår man er videre til det næste, så kunne du ikke på en eller anden måde gøre det lidt mere klart?
  hilsen Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria glad

  Hej caroline, tak for en fed blog!

  Når du laver de her Jeg 0.0 inlæg synes jeg det er lidt forvirende at hele teksten står i en klump. Man ved ikke rigtigt hvornår det er en ny fact… såå nu til ønsket! Vil du ikke sætte det op i en kreativ punktform i stedet? (eller bare en 1, 2, 3 osv.?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone A.

  Hej Caroline.

  Jeg er virkelig glad for at læse din blog først og fremmest. Jeg er ved at planlægge min rejse i sabbatåret, og jeg har et stort ønske om at arbejde frivilligt. Derfor vil jeg høre, hvilket firma, som du arbejdede frivilligt igennem? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY ON INSTAGRAM