SUEDE & FRINGED

JEG 0.8

PicMonkey Collageo
Jeg er elendig til at bakke i en bil. Jeg smadrede fornylig min mors sidespejl, da jeg kom ud i noget turbulens med garageporten.. Ja, jeg bakkede ind i den. Jeg elsker at se udsendelser om flystyrt. Det lyder virkelig usmageligt, men det er så spændende! Især når de laver flystyrtende med skuespillere, så bliver det virkelig livagtigt! Jeg tænker nogle gange over sære ting, og så bagefter tænker jeg over hvordan jeg skal formulere det på skrift, så det kan komme på bloggen.. Jeg har blogget i snart 5 år.. Jeg var engang sikker på at jeg en dag ville blive et ordensmenneske. Jeg er ikke sikker mere. Jeg drømte i mine barndomsår om at blive 2 ting: Blomsterbinder og Pocahontas. Og hvis jeg ikke kunne blive Pocahontas, så ville jeg være Melanie Brown fra Spice Girls. Jeg skal lave is hele sommeren. Jeg repeater pt. Amy Winehouse’s album ‘Frank’, som muligvis er mit yndlings album of all time.

2 COMMENTS

 • Lou

  hvor skal du lave is henne?
  Og er det kun et sommerferiejob

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Vang

   I min lille provinsby.
   Og ja, det kan man godt sige – håber på at komme ind på studie til september :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUEDE & FRINGED