IGUAZU FALLS

JEG.. REJSER

RHej folkens.
Lige et godt-gammeldags, traditionelt, caroline-indlæg her på bloggen, inden bloggen bliver alt for rejse-dagbogs-agtig.
På trods af at alt nedstående kommer til at handle om min rejse…
Anderledes. I hvert fald.
Lidt om ‘jeg’, mens jeg har været afsted, indtil videre.

Jeg har sat min tålmodighed på prøve i Cape Town, hvor “nu” aldrig betyder nu. Jeg har lært jokes på engelsk og børnesange på xhosa. Jeg er blevet omvendt af børnenes store smil, på trods af at de ingenting har. Jeg har arbejdet som en mand. Jeg har været frustreret i Kiddies Corner. Jeg har haft lyst til at give op i Kiddies Corner. Jeg har haft det skønt i Kiddes Corner. Været fuld i “Kiddies Corner after dark” og danset uhæmmet med holdet i Kiddies Corner. Jeg har taget iskolde bade i Sao Paulo og faret vild i flere timer i Sao Paulo. Jeg har aldrig set noget så smukt som Iguazú-vandfaldende. Jeg har sjældent haft så mærkelig en bytur som den i Brasilien. Jeg har aldrig kørt så meget i bus som på denne tur. Og jeg har aldrig sovet så godt i en bus, som på denne tur. Jeg er rigtig glad for Buenos Aires, og rigtig tosset med Palermo, hvor vi bor. Jeg har mødt de fantastiske mennesker. Jeg er vild med Karneval. Jeg kunne ikke have fundet mig en bedre rejsemakker. Jeg vægter shopping i New York højt, så jeg har aldrig spist så mange ris og nudler som på denne tur. Jeg har aldrig været så ligeglad med hvordan jeg ser ud, som på denne tur, men jeg glæder mig til gøre et forsøg på at ligne et menneske i aften, hvor vi besøger Palermo’s byliv.
Jeg håber I har det dødgodt.
Jeg har det dødgodt.

3 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IGUAZU FALLS