HERE WE GO - SAO PAULO

IGUAZU FALLS

fozdoiguassu.jpg Hej jer alle,
Så er jeg igen tilbage for at spamme jer med billeder og oplevelser fra min rejse.
Vi har siden sidste post på bloggen bevæget os fra Sao Paulo ned til Buenos Aires, med et stop i Foz Do Iguacu, for at se og opleve Iguacu-vandfaldende på både den brasilienske og den argentinske side. Det var kæmpe stort! Virkelig uforståeligt storslået natur, som alle burde opleve!
Efter 3 dage i den brasilienske by Foz Do Iguacu, tog vi ud på endnu en lang bustur, og landede i søndags her i Buenos Aires, hvor vi bor på et virkelig cool hostel, Art Factory, i det virkelig cool og hippe område, Palermo. Buenos Aires er virkelig en lækker (og kæmpestor) by, så det er skønt at have en hel uge her, inden vi på søndag smutter til Peru, hvor den står på Amazonas jungle og hiking i Machu Picchu.
Det er helt tosset at ca. 2/3 dele af turen allerede er forbi, rent tidsmæssigt – dog føles det omvendt som hundrede år siden at vi var i Cape Town, med alt det vi har set og oplevet siden da.

Jeg håber ikke at I derude havde forventet outfit-post og andet mode-mæssigt indhold her på bloggen, her mens jeg er afsted. Hvis i havde det, må jeg desværre skuffe jer, da det mest komplicerede jeg er iført, sjældent er andet end et par adidas shorts og en t-shirt. De dage jeg har haft make-up på og gjort noget ud af mit hår, kan tælles på én hånd..
Sorry, not sorry.
Måske der dog vil komme, bare en lille bitte smule hen af vejen, kan nok ikke dy mig når vi ankommer til New York..

Håber I har det alletiders derhjemme.

1 COMMENT

  • Hvor er din fine sorte bluse fra? Har fundet en, der ligner ret meget i Vero Moda, men jeg synes ikke den sidder på samme måde som din :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HERE WE GO - SAO PAULO