CAPE TOWN - PART 3

HERE WE GO – SAO PAULO

africa3Hej derude!
Vi rejste som fortalt søndag morgen meget, meget tidligt fra Cape Town, efter en helt fantastisk måned som frivillig. En ting jeg helt klart kun kan anbefale med U2Africa, som er selskabet vi arbejde igennem.
Vi landede igår aftes så i Brasilien, nærmere: Sao Paulo, og i dag har vi brugt dagen på at se byen. En stor og virkelig beskidt by..
Da vi gik rundt inde i midtbyen, ufokuseret som jeg er, træder jeg ned i et hul i fyldt med vand, og alt muligt andet jeg ikke vil vide hvad var.. Lugten af pis forfulgte mig, min fod og dele af mit ben resten af dagen, for ikke at nævne det våde toiletpapir der havde klasket sig op af mine Birkenstock og dele af min fod .. Såå, i morgen tager vi ud på en længere (læs: 17 timers) lang bustur til Foz Do Iguacu, hvor vi skal nede og se de famøse Iguazu vandfald, både i Brasilien og Argentina, inden vi tager til Buenos Aires.
Som jeg fortalte i det tidligere indlæg, gav vi i onsdags Kiddies Corner et nyt, lige og labert gulv. Og som i nok kan se på billederne blev det til et virkelig, hvis vi selv skal sige det, pisse pænt gulv. Vi har sat vores “efterfølgere” i Kiddies Corner til at give gulvet en fin farve, så det bliver lige som vi og Kiddies Corner ønsker det.
Er så glad for at have gennemført det projekt, da gulvet, mildestalt var i en elendig stand før, og umuligt at holde rent. Det holdte dog også hårdt, da vi startede kl. 22 og var færdige kl. 05… Vores kroppe var ganske vidst også smadret flere dage efter, efter at have blandet cement med en skovl, og ligget på knæ i flere timer. Men ih, hvor er det bare det hele værd, når man ser Mama’s glade og grædende ansigt, efter al den hårde arbejde.
Er hammer glad, og nyder virkelig livet som aldrig før, pislugtende eller ej.

Kys fra Sao Paulo.

7 COMMENTS

 • Emma Jensen

  Hej Caroline.
  Jeg overvejer meget at tage ud og lave frivilligt arbejde næste år, da jeg skal holde sabbatår. Dit lød rigtig spændende, må jeg spørge hvad du gav for den måned? og rejste i sammen med andre danskere, for kan se at det ikke er et dansk firma, som i har rejst med? :-)
  håber du kan hjælpe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Vang

   Hej Emma, det kan jeg kun klart anbefale!
   Selskabet vi rejste med hedder U2Africa, og er meget professionelt.
   Jeg rejste med min veninde Ditte, og derudover mødte vi under vores måneds ophold i Cape Town, 4 andre danskere, der var på samme projekt. Derudover møder du en masse mennesker fra hele verden, der også er på projektet og det er virkelig super fedt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Jensen

   Tsuind tak for hurtigt svar! :-) det lyder også virkelig fedt, men der var ingen problemer nu hvor det ikke var et dansk selskab? ved ikke hvorfor jeg tænker at det skal være dansk, men kiggede lige dine indlæg igennem og fandt selskabet og det ser jo vildt godt ud! Ved ikke om jeg tænker at det er mindre besværligt med et dansk selskab …

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Vang

   Slet ingen problemer! De er vant til at arbejde med mennesker fra hele verden.. Mange af de ansatte i U2Africa er oprindeligt fra England af, og idét de selv kalder sig et ‘familie-firma’, kommer man til at lærer dem alle at kende, og de er virkelig nogle fantastiske mennesker.
   Kan kun kun kun anbefale :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Det lyder virkelig virkelig spændende! :-) var det heart for Orphans du arbejdede ved? for så vidt jeg kan se, så har de ikke så mange forskellige projekter :-)

   God fredag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Vang

   Ja, det var det lige præcis :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor må det være fedt!! Har tidligere været i Brasilien, og det er så lækkert et land!

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CAPE TOWN - PART 3