UPDATE: OCEAN VIEW & MASI

CAPE TOWN – PART 3

3befunky_artwork.jpg

hej jer alle.
Håber I er kommet godt over modeugen, uden alt for mange brækkede ankler og akavede styrt, med kombinationen af sne og høje hæle – De af jer, der har været udsat for det.
Jeg kom igennem modeugen iført slippers, træningsshorts og top. Så det slap jeg egentlig meget godt fra, hvis jeg selv skal sige det..

Det er i dag onsdag, og har derfor kun 3 hele dage tilbage, før vi søndag meget tidlig morgen (læs: nat), rejser mod Brasilien.
Det er trist at skulle forlade stedet her, fordi vi har haft det så skønt og det har givet os så mange vidunderlige oplevelser.
Projekt Ubuntu, Masiphumelele, Ocean View og selvfølgelig alle de fantastiske mennesker jeg har mødt og arbejdet med, er en noget jeg aldrig vil glemme.
Samtidig glæder jeg mig til at rejse mod Sydamerika og til opleve en masse nyt.
Jeg vil savne Cape Town, men det bliver rart også at skulle rejse, uden et skema for, hvornår man skal arbejde, og hvornår man kan opleve på egen hånd.
Lige pt. tager jeg et hvil på værelset, efter en lang dag i Masi og Ocean View, inden Ditte og jeg igen i aften tager til Masiphumelele, for at fixe gulvet i Kiddies Corner, hvor vi arbejder. Hvem havde troet at modebloggeren ligger gulv i townships om natten?..
Wish us luck – det bliver en laaaang nat.

For flere updates, følg mig på Instagram: Carolinevang.

3 COMMENTS

 • Ida

  Det lyder simpelthen så mega spændende og lækkert! Jeg håber Brasilien bliver dejligt for jer også og så sidder jeg og glæder mig til det bliver min tur!
  http://www.idasteendahl.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • den lille brasilianer

  Hvis ikke I har planlagt jeres Brasilien tur, vil jeg klart anbefale at I tager op mod Rio og ikke bliver i Sao Paulo, da SP mest bare er en meget stor by og økonomisk centrum, men derfor heller ikke rigtigt har så meget at byde på for turister (+ Rio har strand, det har Sao Paulo ikke) – hvis I kan, så prøv at se om I kan komme med til en Samba-time – karnevallet er lige rundt om hjørnet, så alle sambaskolerne i Rio øver på livet løs, og det er altså også en oplevelse!

  Ved Iguassu-vandfaldene er hverken byen ved Argentina eller Brasilien noget særligt, dog er den på Brasilien siden noget større, og mulighederne for at finde hoteller (/hostels) er derfor også bedre. I bør klart se vandfaldene fra begge sider, da det er meget forskellige oplevelser (og afsæt 1 dag pr. sted!) På begge sider kan man tage en lille båd, som sejler tæt på vandfaldene (og indunder et lille), men på den Brasilianske side kan man også rappelle og riverrafte, rapelling oplevelsen er altså noget særligt, det vil jeg klart anbefale over bådturene!

  Nu er den her kommentar vist blevet alt for lang, håber i får en fantastisk tur til verdens gladeste land!

  Hilsen en der har boet i Foz do Iguacu (den Brasilianske vandfaldsby ;) )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Vang

   Hej den lille brasilianer!
   Tuuusind tak for din dejlige kommentar!
   Vi ankom til Sao Paulo igår og har i dag været rundt og se byen – og du har helt ret, ikke en by man orker at blive i for længe. Det vidste vi også godt da vi ankom, men det var det mest økonomisk rigtige for os. I morgen tager vi ud på en laaaang bustur til netop Foz do Iguacu, hvor vi derfra tager ud og ser vandfaldende.
   Igen, mange tak for din kommentar, vi skal helt sikkert ud og rappelle!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPDATE: OCEAN VIEW & MASI