COLD METAL

HAIR ESSENTIALS

hair ess.

AFFILIATE: 1. Hair ties. / 2. Hairmask. / 3. Conditioner. / 4. / 5. Hairspray. / 6. Dry shampoo – blonde hair. / 7. Dry shampoo. / 8. Shampoo. / 9. Hair Oil. / 10. Comb. / 11. Wide Oil Comb.

Ovenfor har jeg listet mine mest nødvendige hår produkter + tilbehør.
Jeg bestræber mig på at vaske mit hår så lidt så muligt og gerne højst 3 gange om ugen. Det er usundt for håret at vaske det alt for ofte, og når dit hår er blevet vant til ikke at blive vasket hver dag, så skal der virkelig meget til, før at det bliver fedtet. Jeg prøvede for lidt tid siden en prøve fra mærket Korres, både balsam og shampoo og det var VIRKELIG godt. Jeg skal helt sikkert have hele serien, når jeg næste gang løber tør for shampoo, balsam og hårkur… Og så er flaskerne virkelig pæne, som i kan se kan se på collagen hihii…
En af mine helt store syndere er tørshampoo, som jeg bruger i ret store mængder. Ikke fordi mit hår er fedtet, men fordi det virkelig booster volumen + tørshampoo til lyst hår er virkelig en helt til at faithe mine udgroninger ud. Kæmpe win.
Saltvandspray er ligeledes en af mine helt store helte. Den er perfekt til at skabe skødesløst, lækkert hår.
Hårolie er godt til tørt hår, da det både virker inde i håret og samtidig får håret til at se sundere ud med det samme, brug dog kun ganske lidt i spidserne ellers kommer man hurtigt til at ligne en der trænger til en meget lang hårvask..
Der er intet være for hverken hår eller tempermant end vådt filtret hår og en hårbørste. Anbefaler derfor, for både dit hår og din egens skyld at du bruger en kam som nr. 10. eller 11. Hår er allermest sårbart når det er vådt, så vær skånsom.

Hvis I har nogle gode hår-tips, så del endelig ud af dem i kommentarfeltet!

1 COMMENT

  • Virkelig gode tips! Blev inspireret til at vaske mit hår mindre end jeg gør nu ;-)

    Mit tip er at sove på en pude med silkebetræk i stedet for almindelig bomulds/el.lign. betræk. Håret bliver virkelig så blødt som silke, og man undgår kruset hår om morgenen = ingen dårlige hårdage. Almindelige pudebetræk (selv fint bomuld) kan nemlig være rigtig hårdt ved håret… Silkebetræk skal helt klart prøves!

    Knus Helena
    http://www.helenawaldorf.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COLD METAL