CAR PARKING

GOODBYE 2014

144Årets sidste dag. I dag. Og hermed det obligatoriske året-der-gik-indlæg.
2014 har for mig været et år fuld af forandringer. Jeg er gået fra at være en  semi-blond, til virkelig blond, til nu: blondine med kæmpe udgroning.. En foranding jeg ikke ved hvor vild jeg er med.
En bare liiidt større forandring der er sket i 2014, er at jeg er gået fra at være en træt studerende, til at være en forvirret og fuld student, til en hårdtarbejdende tjener, medarbejder i børnehave og vuggestue, og selvfølgelig blogger.. Til nu og sidde meget glad, nogenlunde afklaret og ikke mindst pisse forventningsfuld for hvad 2015 bringer.
De første små 2,5 måneder er på plads, da jeg som tidligere nævnt skal ud og rejse og se en masse af verdenen, faktisk allerede om præcis en uge.
Jeg glæder mig som et lille barn til at komme afsted, men jeg glæder mig også over alle de ting jeg har opnået og oplevet i 2014, som min lille collage vidner om.
I aften vil jeg glæde mig over alle disse ting, i selskab med bedste venner, lækker mad, grin og selvfølgelig en masse skål’en.
Godt nytår til jer alle, I skal vide at jeg er dødtaknemelig for at I kigger, læser og pipper med her på bloggen, det gør det hele en anelse sjovere..
Pas på jer selv derude.

1 COMMENT

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CAR PARKING