FAUX FUR & SWEATPANTS

COLD METAL

333Fur: VINTAGE. / Turtleneck: COS. / Trousers: OCCUPIED. / Bag: BALENCIAGA. / Boots: BUFFALO, VINTAGE. / Necklace: JIMMY CHOO x H&M.

Bukserne jeg pt befinder mig i (overstående), har længe ligget og gloet på mig i mit skab, men har aldrig – før idag – fået dem brugt. Faktisk så længe, at mærket Occupied ikke længere er et eksisterende mærke, håhå.. De minder mig lidt om en pige fra min folkeskole, som jeg virkelig ikke brød mig om, hun gik altid i bukser der enten skinnede eller glimtrede. Måske er det derfor jeg ikke har ville bruge dem.
Inden længe står den på årets sidste julefrokost, i selskab med mine kære håndbolddamer, og selvom det helt sikkert bliver død-hyggeligt, så glæder jeg mig også til at det her jule-race er done..

1 COMMENT

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAUX FUR & SWEATPANTS