HAIR ESSENTIALS

CAR PARKING

pp ppppBlazer: MONKI (similar). / Trousers: ASOS. / Top: VINTAGE. / Bag: BALENCIAGA. / Boots: ASOS.

Jeg er en udmattet kat, efter at have brugt min dag i Odense med Sofie og virkelig mange andre mennesker, der åbenbart alle liiige manglede det sidste til nytår, som os selv.. Sofie og jeg fandt dog i den store menneske mængde hvad vi ledte efter, og er nu så godt som klar til i morgen!
Pt. har jeg gemt mig under dynen med WALL-E i tv’et, hvilket slet ikke er så dumt.
Er I klar til i morgen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAIR ESSENTIALS