SAVED ITEMS #5

JEG 0.6

IMG_3649
Jeg bruger en helveds masse tid foran min computer, alligevel har jeg en oldtids Mac fra 2008 som jeg dagligt bander over. Jeg synes fremtiden er meget tæt på for tiden. Jeg bliver sommetider kaldt for Rapunzel i børnehaven jeg arbejder i. I vuggestuen hedder jeg Koline. Jeg er fortsat fortvivlet over min hår-situation. Jeg er god til at skifte mening. Jeg har i vintertiden næsten konstant iskolde og blå hænder. Jeg elsker i al hemmelighed at se latterlige tv-serier som ‘Janni og Karsten’, ‘Familien fra bryggen’, ‘American Dad’ og ‘Mig og min mor’. Jeg har endnu ikke købt en eneste julegave, og jeg orker ikke stresse over folk der overskudsagtigt har købt alle. Jeg føler mig som en bjørn i denne mørke tid.
Jeg synes denne sang er underskøn:

1 COMMENT

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVED ITEMS #5