SØNDAGS TONER

WHAT SUNDAYS ARE MADE FOR

24p 1. Knit. / 2. Boots. / 3. Jacket. / 4. Shirt. / 5. Jacket. / 6. Knit. / 7. Jacket. / 8. Boots. / 9. Blouse. / 10. Cardigan. / 11. Turtleneck. / 12. Dress. / 13. Hat. / 14. Dress. / 15. T-shirt. / 16. Knit. / 17. Knit. / 18. Bag. / 19. T-shirt. / 20. T-shirt.

Bloggen har i dag afspejlet en typisk søndag for mig, rigtig, rigtig godt: Herlig musik, afslapning og en masse net-shopping/kiggeri.
Ovenfor har I nye favoritter fra Asos, der altsammen gerne måtte være en del af min efterårsgadarobe.
Om lidt for jeg og min California Kingbed besøg af to favorit damer, og vi skal lave noget så rart og oldschool, som at leje film på tanken. Jeg håber da stadig man kan leje film på tanken? Har I nogen idéer til film vi bare skal se?
Søndags kys.

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAGS TONER