KANSAS

JEG 0.5

bdPicture: STILLWITHYOU LOOKBOOK .14

Jeg synger med på alt lort i en radio, i en bil. Især hvis jeg kører alene, eller er sammen med venner. Men især hvis jeg kører alene. Jeg er, inde for søde sager, meget mere en chips- og bolsje -pige end jeg er en vingummi-pige. Jeg kunne aldrig drømme om at købe en pose Matadormix. Jeg elsker tyrkiskpeber-bolsjer. Jeg ejer kun 1 par sneakers, hvilket muligvis vil få mange af jer til at stille spørgsmålstegn ved min eksistens: Hvordan lever jeg? Jeg elsker mørkegrøn og orange. Jeg har netop bestilt billet til koncert med Karl William. Jeg glæder mig. Jeg sender flere snaps end jeg sender SMS’er. Jeg er god til at lave lange ’snap-stories’, især når jeg er i byen. Jeg er et hunde-menneske, men kan lide de fleste dyr med pels. pånær heste. Jeg er bange for de fleste dyr med fjer. Jeg er meget socialt anlagt. Jeg belemre mine veninder med alt, ligger ikke skjul på noget og de kan lide mig alligevel. Jeg er kommet pinligt langt i “Jelly Splash”, som jeg gerne spiller inden jeg falder i søvn. Jeg er født i Silkeborg. Jeg er stille og rolig af sind, men mine veninder har før udvalgt mig som ‘den aggressive’. Jeg hader tequila. Jeg har idag fået alkohol og cocktail-guide tilsendt med posten. Jeg spenderer aftenen hjemme i seng.

1 COMMENT

  • Vil du ikke skrive et indlæg omkring dit forhold til kæledyr, hvilke du har haft siden du blev født og fortælle om nogle kendetegn ved dem og så fortælle om du tror at kæledyr kommer til at have en plads i din fremtid, og hvordan :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KANSAS