WOODEN HANDS

JEG 0.4

klklJeg er ambivalent over disse aften-indlæg. Jeg har ikke afleveret det julemandskostume tilbage som jeg lånte af en ven for et år siden. Det står stadig på mit værelse i en Netto pose. Jeg har opdelt mit tøj sireligt på min 2 meter lange bøjlestang. Jakker. Bluser. Blazere. Bukser der skal stryges. Kjoler. Toppe. Buksedragter. Og så skjorter. Jeg ved ikke hvorfor i skulle have rækkefølgen. Jeg giver det en uge. Jeg er træt af at gå hjemme. Pånær når jeg får besøg. Besøg fra folk der ikke er kommet for at lave afleveringer. Jeg ELSKER sun lolly is, de lyserøde, med hindbær. Jeg står overfor et stort valg. Skal jeg blive ved med at farve hår som en sindssyg, eller bide i det grimme, rådende æble og tage en kold tyrker, droppe farven, få de sygeste udgroninger for så at få kommune-farvet hår. Jeg bruger “kommune-farvet” frem for “leverpostejsfarvet”, for at gøre mulighed nr 2 bare lidt tiltrækkende.

Jeg sælger en masse ud, og der er stadig lidt tilbage her.

9 COMMENTS

 • Jeg kan klart følge dig i forhold til håret, jeg tog selv beslutningen om t gå fra platin blond til min naturlige hårfarve, så jeg begyndte at lade mit hår gro så jeg kunne giver frisøreren noget at gå efter da jeg i februar gik ind for at få min naturlige hårfarve tilbage og få klippet en del af det ødelagte af. Jeg havde ca 4 cm udgroninger og fik først pigmentering så farven fik bedre fat i det totalt afblegede hår, og så fik jeg farvet håret en nuance mørkere end min udgroninger da farven altid falmer. Nu et halvt år efter, kan man slet ikke se hvor min egen farve går sammen med det der var afbleget. Dog skal det siges at den mørke farve jeg fik iver falmet helt vildt meget så den er gået fra mørk brun til mørk blond. Så mit råd er at få det farvet en del nuancer mørkere end din egen farve da dit afblegede hår har svært ved at holde på den nye farve :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Gade

  Hej Caroline.
  I går købte jeg din mørke blå strik fra Choies inde på din tictail – ville lige høre hvor langtid der går, før jeg får den til sendt?
  Tak for en dejlig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vang

   Hej søde du,
   Jeg har lige været på posthuset med pakker, så den skulle være hos dig om få dage :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marita

  Brug mørkeblond farvet fremfor de to andre farver, så er det meget mere tiltrækkende :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  får du farvet hos frisør eller gør det selv?
  kunne være lækkert til dig med en mørkere blond tone, det er klassisk smart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vang

   Får det farvet hos frisøren :)
   Jaa måske, er i hvert fald ret træt af at skulle farve hår hele tiden, og idéen om min naturlige hårfarve er egentlig slet ikke så tosset jo mere jeg tænker på det..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Spændende med overvejelserne om hårfarven! Jeg gik selv fra langt, meget lyst, til først at beslutte mig for at nu kunne mit hår ikke holde til alt det hårfarvning, for derefter at beslutte mig for at klippe mit hår i en lang page – godt 20 cm. røg af. På trods af, at jeg nu tænker, at lade håret gro langt igen, har jeg ikke fortrudt. Jeg har stadig noget lyst tilbage, men er spændt på at få langt sundt hår, og så for at se hvordan det ser ud med min mørkblonde (hah, lyder SÅ meget bedre end leverpostej- eller kommunefarvet) hårfarve :-) Jeg er vild med dit lyse hår, men tror det kunne give et interessant spil med dine blå øjne, at få mørkere hår. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vang

   Åh ja, processen kan bare virke så lang og uoverskuelig, samtidig med at tanken om at lade mine lange lokker falde, heller ikke er noget der huer mig. Lidt et paradoks, da jeg heller ikke er vild med at skulle til frisøren for at farve (og smadre) mit hår en gang hver 1,5 måned..
   Hårde i-lands problemer vi dealer med her ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   Det forstår jeg virkelig godt, det er ikke bare lige sådan at få sit lange hår tilbage! Man behøves jo heller ikke, at klippe sit hår af som jeg gjorde. Jeg fik bare pludselig lyst til at springe ud i det. “Det er jo bare hår” sagde jeg til mig selv :-)
   Men hvorfor ikke, begynde at farve det mørkeblond i stedet, og så se om du ikke kan nøjes med det, og lade det gro ud? :-) Jeg farvede mit mørkeblond nogle gange selv, og fik også lidt mørkere striber i hos frisøren, netop med henblik på at kunne lade det gro ud. Man kan godt se min udgroning, men nuancerne passer ok sammen, så det ser ikke sååå slemt ud :-) Glæder mig som et lille barn til, at det er groet helt ud dog.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOODEN HANDS