PRE-AUTUMN: CLASSIC, SIMPLE, SCANDINAVIAN

BASEBALL TEE

 photo basb_zps5015db70.jpg
Tee: ASOS. (aff.)

Min nye t-shirt i aktion. Havde egentlig lovet mig selv at jeg ikke skulle købe flere t-shirts, men denne var lidt for lækker til at lade gå forbi. Den er lidt sjovere end en almindelig sort t-shirt, og så er den ret lækker i kvaliteten, hvilket også gør at den ser dyre ud end den egentlig er (149,-).
T-shirten er ikke kæmpestor i størrelsen, og man kan sagtens købe den en størrelse større end normalt, for at få et lidt mere loose fit.
Angående frisuren, som I gerne kommentere på, så er jeg altså vild med den.
Min mor siger jeg ligner en teletubbies, andre siger Simon Kjær og min veninde Sara kalder frisuren ‘at lave en Vang’. Men den er altså som så, så enkel at det næsten er dumt at forklare, som nogen af jer ellers har efterspurgt.

4 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRE-AUTUMN: CLASSIC, SIMPLE, SCANDINAVIAN