DISSE DAGE

JEG 0.3

3yyyy.jpg

Jeg savner at spille håndbold. Jeg elsker ananas og kan nemt kværne en dåse. Jeg synes ‘Olivers Kamp’ er modbydeligt sjovt og griner ondskabsfuldt når jeg ser det. Jeg er et rodehoved. Jeg har smidt alle mine ark og papirer ud fra min gymnasietid ud, og det var en befrielse. Jeg hader kopi-ark fra skole, mest fordi jeg altid smider dem væk. Nu er de helt væk. Min Roskilde-bagage er pakket, og jeg har svært ved at se hvordan jeg nogensinde skal komme ind og ud af et tog med den oppakning. Jeg tror ikke på gud, men jeg tror på ideologien. Jeg skal i de næste par dage leve af dåsetun og dåsemajs, og det er slet ikke så ringe. Majs smager bedst på dåse. Jeg er så småt begyndt at kunne lide kaffe, i torsdags drak jeg hele 3 kopper. Det var en stor dag.

5 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DISSE DAGE