GET THE LOOK

CALVIN KLEIN – LINGERIE

calvin

1. here. / 2. here. / 3. here. / 4. here. / 5. here. / 6. here. / 7. here. / 8. here.

Det er gud-forbyd-det ikke gået nogens snude forbi at smukke Lottie Moss, er gået i storesøsters fodspor og lavet smukkeste kampange for Calvin Klein, som storesøster Kate Moss gjorde det i de labre 90’ere.
Det klassiske, sindsygt behagelige, sporty og tilnærmelsesvis retro undertøjssæt hitter i stor stil igen, med fuld forståelse, da det virkelig er lækkert på den der 90’agtige måde. Kollektionen er ligeledes hammer fin og kan ses og købes her.
Generelt laver Calvin Klein noget gennemført, smukt og lækkert undertøj – og selvom det ofte er fristende at spare de ekstra håndøre og købe sit undertøj i highstreet butikkerne, så er der altså intet der slår hvad jeg vil kalde “rigtigt undertøj”.

Calvin Klein forhandles bl.a. både på Asos og Nelly.
Find links under billedet.

Contains affiliate.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET THE LOOK