GOOD MORNING

PRE-SPRING OUTFITS

 photo 3_zpsaefee6ef.jpg
 photo 2_zps6e42256d.jpg
 photo 4_zpseb67cc36.jpg
 photo 1_zps87bcaa75.jpg
Photos: Tumblr.

Det er længe siden der har været et desideret “outfit-inspirations-indlæg” her på bloggen, og da jeg i min SRP-elendighed selv ikke er til meget inspiration (læs: Hættetrøje, Adidas bukser og oversize t-shirt), må jeg tage kære Tumblr i brug og sende lidt inspiration den vej igennem.
Jeg synes personligt det er frygtelig svært at klæde sig på i denne tid (når jeg altså absolut bliver nødt til at forlade min hættetrøje, Adidas bukser og kæmpe t-shirt), da vejret er meget svingende. Solen skinner og der er forår i luften, men det er stadig tæmmelig koldt.
Jeg håber derfor at overstående billeder kan være til lidt inspiration og hjælp.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOOD MORNING