I. DO. ART.

GOOD MORNING

 photo PicMonkeyCollage_zps1b8b779c.jpg
Godmorgen i kære.
Beklager min manglende blogging igår, men jeg havde simpelthen intet spændende at fortælle jer, da min dag gik udelukkende med SRP og træning, og ikke meget andet.
Jep, mit SRPhelvede startede igår og fortsætter derfor de næste to uger frem.
Billederne ovenfor er taget for under 5 minutter siden, hvilket mine hævede morgen-øjne så fint afsløre..
Selvom dagen i dag også står i SRP’s tegn, bliver den noget mere spændende end igår. Her til eftermiddag drager jeg nemlig mod designskolen TEKO til åbenthus arrangement, for at høre lidt om en mulig fremtid. Derefter står den på en hyggelig aften i selskab med to herlige venner. Jaaaj.
God dag til jer.

6 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I. DO. ART.