GET INSPIRED

BREAKFAST

 photo IMG_7524_zps61e9fed1.jpg
 photo IMG_7521_zpse2ec4640.jpg
Daily breakfast.

Hvor jeg førhen har været tilbøjelig til at riste mig et stykke brød eller en bolle om morgenen, fordi det er hurtigt og nemt, har jeg nu fundet mig en bedre, sundere og næææsten lige så nem og hurtig morgenmads menu.
Jeg har den sidste måneds tid nemlig spist havre/müsli-grød med skyr, æblemos og friske bær.
Det er bare at smide sine havregryn (evt. med müsli), med en lille sjat vand ind i mikroovnen, give den et lille halvt minut derinde og i mellemtiden tø de frosne bær en anelse op og gøre klar med skyr og evt. æblemos hvis man er til den slags.
Af bær bruger jeg gerne blåbær og hindbær, men det er jo en smagssag. Æble, banan el. andre frugter er lige så gode.

Det smager dødgodt, og så er det lige til instagram, så alle kan se hvor sund og overskudsagtig du er. Fnis.

1 COMMENT

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET INSPIRED