Christmas Presents .

Tilstand .

 photo h_zpsdefd6322.jpg
Jeg fik for første gang i mit liv mandlen i år. Jeg testede igår aftes mit nye kamerastativ og om jeg kunne få hele min hånd ind i munden. Det kunne jeg ikke. I dag er jeg til julefrokost og spise mig mæt som aldrig før. Igen. I går brugte jeg dagen på at se Inglourious Basterds, opdatere min tumblr og lave ingenting. Kan i lide mit hår på billedet? Det er så tilgrin at det er tæt på at være fint. Tæt. Jeg savner min kæreste ganske grusomt. Lytter til Björk og ser hendes fine musikvideoer. Kan man skylle p-piller ned med rødvin? Skriv nu. Emma har glemt en flaske Martini på mit gulv og den har nu stået her i uger. Etiketten er dog meget pæn. Jeg slog lige etikette op, det var vidst meget godt. Jeg har ikke Mascara på, men jeg har øjenskygge under mine øjne. Det får mig til at se lidt småsyg ud.

God dag.

7 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas Presents .