MIRROR MIRROR .

SITE GUIDE

 Nedenfor en lille site-guide til, hvad i kan bruge resten af jeres kolde ferie på når i altså ikke lige klikker rundt på det vidunderlige univers, carolineevigglad.com. Hah..


 photo Skaeligrmbillede2014-12-30kl005633_zps430087a2.jpg

Tumblr, åh tumblr.
En side I med garanti alle kender, hvis ikke, så er det ved at være rigtig meget på tide.
Den største inspirationsportal at finde på nettet hvis du spørger mig (og en tidsrøver uden lige).
Find min tumblr her og start din egen.

 photo Skaeligrmbillede2014-12-30kl013251_zps85e5b264.jpg

Faceboooook. Vi kommer ikke uden om den, muligvis en endu større tidsrøver end den forgående, men man skulle da være et skarn hvis man ikke benyttede sig af denne side.
Og hvis du ikke allerede følger mig her, så ta’ og kom i gang. Her.

 photo Skaeligrmbillede2014-12-30kl011343_zpsf455458a.jpg
Når jeg af og til har så minimalt lidt liv at jeg har gloet hele min bloglovin’ side igennem og jeg stadig intet har at lave (eller i hvert fald orker at lave), så går jeg videre til Bloggers Delight side.
Her er der stor sandsynlighed for at finde nye labre blogs, da siden heletiden bliver opdateret med nye indlæg fra os premium bloggere, som du så fortsat kan bruge din tid på.
Besøg Bloggers Delights side her.

 photo Skaeligrmbillede2014-12-30kl005735_zps4e70fcd9.jpg

Her en ny side, i hvert fald for mig, som lynhurtigt blev ‘bogmærket’. Siden er spækket med ung og frisk kreativtet og smukke illustrationer, der helt klart er et kig værd og kan skubbe gang i din egen kreativitet.
Find I DO ART her.

 photo Skaeligrmbillede2014-12-30kl012546_zpsa88b7f2c.jpg
Og nu vi er igang, så er jeg muligvis den eneste blogger der har været så grim, at glemme at fortælle jer at i selvfølgelig skal huske og stemme til modeblogprisen (for jeg er nomineret TIHIHII). Så (scrool et godt stykke ned på siden og) husk at stemme (på mig) til årets læserpris.
Stem her.

Håber jeg har gjort jeres dag en lille smule mere indholdsrig …..

1 COMMENT

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIRROR MIRROR .