New Year's Eve 0.3

MIRROR MIRROR .

 photo spejl_zps12708395.jpg
Godaften I kære.
Jeg er netop kommet hjem fra Jylland hvor jeg har brugt i dag og i går med min barndoms veninde “puller” og i familiens tegn.

Jeg vil gerne forsvare overstående billed med, at jeg sjældent laver disse spejl-billeder, da jeg gerne synes det virker en anelse tamt og fordi mit værelse gerne roder som bare satan i baggrunden. MEN jeg havde altså en anelse travlt i fredags inden jeg skulle afsted til Odense og til utraditionel julefrokost med 3 af mine bedste piger, og dette var altså hvad jeg var iført; Min nye buksedragt fra Occupied som jeg fik i julegave, min læderjakke fra kollektionen New Icons, H&M og mine støvletter fra Maison Shushibar.

1 COMMENT

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Year's Eve 0.3