A PONCHO LOOK

3THINGS.

 photo IMG_0851_zps0c6ea576.jpg
 photo IMG_0873_zps91558dc4.jpg
 photo IMG_0871_zps20333a11.jpg
 photo IMG_0874_zpsbb6c570d.jpg
Kom i dag hjem til disse 3 herligheder, fra Nelly.com. Det var ikke helt dårligt efter to lange dage med synopsis til erhvervscase eksamen.

‘Læbetuschen’ eller hvad man nu skal kalde den, er en alternativ form for læbestift som jeg lod mig afprøve med, for et par weekender siden, da jeg stod og fedtede rundt med min traditionelle røde læbestift og mit temperament var ved at springe i luften. Min søde veninde lod mig låne hendes ‘læbetusch’ og den holdte hele aftenen. Den tørrer lige med det samme og smitter derfor ikke af på glas, tænder eller tøj (been there, been there, been there) og er i det hele taget bare hammer praktisk på en aften hvor man ikke gider tænke på at hvordan læbestiften sidder hvergang du har taget en slurk. Jeg er fan.
Den findes lige her.

Helt sorte, plain Cheap Monday bukser. Win win win. Sorte bukser skal man aldrig gå ned på. Disse sidder ganske fortryllende og så er de højtaljet. Hjerte hjerte hjerte. Modellen findes lige her.

Sidst men ikke mindst, en ny fin blonde bh fra Wonderland. Disse soft bra’s er et mirakel; De er kæmpe komfortable at have på og så er de hammer fine på en sexet, men yndefuld måde. Find den her.

Sponsoreret indlæg.

13 COMMENTS

 • Åhh jeg har tit selv overvejet den læbetusch der, men så har jeg tænkt at den sikkert slet ikke var så god alligevel. Men du får den virkelig til at lyde helt fantastisk – Specielt fordi man så ikke skal gå og bekymre sig om, hvor ens læbestift havner i løbet af aftenen. Tørrer den læberne ud, eller er den bare fantastisk all around? :-)

  – Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Vang

   Det er klart, den giver ikke den samme mæthed og shine som en læbestift gør, men den tørrer ikke huden ud. Jeg er i hvert fald virkelig fan, når det gælder byturer og man ikke er i stand til at gå og tænke på sin læbestift ;-) Denne her sidder bare som den skal, hele aftenen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pyt med shine, bare den bliver hvor den skal ;-) Tusind tak for dit svar! Jeg må ha’ fingrene i sådan en :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har lige et spørgsmål omkring ‘læbetuschen’. Får man ikke ret tørre læber af den, eller hvad? Fugter den også læberne selvom den tørrer hurtigt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Vang

   Jeg synes bestemt ikke at den tørrer læberne ud. Det er ligesom at tegne med tusch på huden, det sætter sig bare i huden :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej, hvornår finder du vinderen af solcreme konkurrencen? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan er soft bra’en i strørrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Vang

   Mh, min er medium og jeg bruger oftest C-D75 i normal bh størrelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hm. Alle dine indlæg på side 1 af din blog lige nu er sponsoreret indlæg. Det giver altså bare en øv-følelse og gør bloggen mindre personlig.. virkelig ærgerligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hmm

   EING!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Enig! Det er skidt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Vang

   I know, ved godt det er kommet lidt i en strøm på det seneste. Alle mine sponsorerede indlæg er personlige, og som i dette indlæg har jeg selv valgt tøjet og selfølgelig også teksten, så uanset om dette var et sponsoreret indlæg eller ikke, så havde jeg vist jer mit nye grej alligevel. Men jeg forstår godt hvad I mener.
   Lover outfitbilleder i weekenden :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A PONCHO LOOK