HELLO

KBH BOMB

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Lidt flere billeder fra min årgangs dejlige københavner-tur. Igår aftes ankom jeg igen til lille fyn. Jeg prøvede at blogge, men faldt uden pis, i søvn foran computeren. Så nej, der ville nok ikke have kommet andet end en frygtelig masse stavefejl og vulapyk ud af det indlæg.
I dag har jeg været på arbejde. Regner med at løbe mig en lille tur efter indlægget her. Dog bliver den nok også kun lille, da jeg igenigen døjer med ondt i halsen. Senere skal jeg se Joachim. OG jeg skal have vist jer min Militær jakke, som mange af jer allerede har spurgt ind til!

6 COMMENTS

 • Mette

  Er ivrig læser af din blog! Men please (!!) stop med at lav den der mund på aaaaaaaaalle billeder!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Fine billeder, hvor boede i? skal også til kbh nemlig. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor er du fin på øverste billede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ser ud somom i har en helt vildt hyggelig tur, men Kbh er nu også lækker om foråret :-) Hvor er dine flotte solbriller fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Caroline.
  For det første, VIRKELIG en lækker blog du har dig! Er jo helt afhængig af den!
  Nå, men jeg ville egentlig lige høre, hvor dit sorte tørklæde er fra(det med et slags mønster)? Håber du ser dette, og får tid til at svare.
  Knus :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Super lækre billeder. Du er så flot en pige Caroline. Hvor er dine solbriller fra, dem du har på, på billede 3 :-))
  Knus og kram

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO