Monday night out

IN TIME

Photobucket
Nu da jeg alligevel bare ligger hjemme og kukkelurer, så kan jeg jo lige så godt fortælle jer lidt om hvad jeg har brugt lidt af min weekend på. I lørdags tog Joachim og jeg nemlig i biografen og så filmen ‘In time’. Jeg må indrømme at jeg blev rigtig positiv overrasket. Anmelderne havde ikke været for gode ved filmen, men det synes jeg nu ikke at man skal tage fejl af. Idéen bag filmen er jo ret genial og tankevækkende. -Den er i hvert fald i følge mig, helt klart et kig værd. Se evt. traileren HER

.. Det var forøvrigt vildt ironisk; da vi så kommer ud i bilen og skal til at køre hjem spiller de Fame’s – I’m gonna live forever i radioen!

6 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday night out